Onze actuele vacatures:


GCA Nederland werkt dag in dag uit aan een ideale omgeving voor haar klanten en medewerkers. Wij zijn er namelijk van overtuigd dat als medewerkers goed in hun vel zitten, zij hun beste prestaties neerzetten. Dit is in het belang van collega’s, klanten en GCA Nederland. GCA Nederland maakt deel uit van één van Europa’s meest diverse particuliere logistieke dienstverleners en heeft nog steeds nieuwe markten als een van zijn belangrijkste ontwikkelingsstrategieën. Ons doel is om de vaardigheden van al onze medewerkers te behouden en te ontwikkelen.

Werken in een hecht en dynamisch team?

Je bent van harte welkom bij GCA Nederland, waar je je snel thuis zult voelen. Tijdens je inwerkperiode krijg je training en ondersteuning die aansluiten bij je ervaring.

GCA Nederland wil dat jij een goede balans vindt tussen werk en privé. Daarom bieden wij verschillende flexibele mogelijkheden die aansluiten bij jou leven. Naast een gezellige, familiaire werkomgeving en goede arbeidsvoorwaarden bieden wij je de mogelijkheid om door te ontwikkelen. Wij motiveren je om gebruik te maken van de opleidingsmogelijkheden.

Wij zijn ook altijd opzoek naar nieuwe chauffeurs! Lijkt het je leuk om bij ons te komen werken? Stuur een open sollicitatie naar: HR@nl.gcatrans.com